Ontdek Tilburg, de bruisende muziekstad waar alles samenkomt: het Factorium, jazzpodium Paradox, poppodium 013, de Rockacademie, de Dance Academy en nog veel meer. Sinds 2022 schittert er een nieuw juweel: een museum dat het vergeten verhaal vertelt van een ooit bloeiende muziekfabriek. Stap binnen en laat je meevoeren langs de klanken en verhalen die de ziel van Tilburg vormen.

Muzikale City Tour

Ontdek de onmiskenbare muzikale vibes van Tilburg met de City Tour Tilburg! Laat je leiden door het levendige centrum terwijl een dynamisch, muzikaal duo je meeneemt langs hotspots van de muziekscene. Geniet van boeiende gesprekken en bekijk twee verschillende muziekpodia van dichtbij.

Na een uur eindigt de tour met een bezoek aan het Kessels Museum. Hier word je in de Harmonie opgehaald voor een interessante rondleiding door dit muzikale juweel, waar de geschiedenis van Tilburg tot leven komt.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu jouw plek op deze muzikale reis door Tilburg!

14 juni: Speciale editie voor individuele inschrijvingen

Op 14 juni is er een speciale eerste editie van de Muzikale City Tour, exclusief voor individuele deelnemers. Je bent van harte welkom om mee te gaan op deze bijzondere reis, inclusief een bezoek aan het Kessels Museum.

Om 13.00 uur start de tour bij Chocolate Company, waar je kunt genieten van een welkomstdrankje en lekkers. Om 13.30 uur vertrekt de groep onder begeleiding van entertainers voor een muzikale ontdekkingstocht door Tilburg.

Om 15.00 uur eindigt de tour bij het Kessels Museum, waar je na een korte pauze door hun gids wordt rondgeleid door het fascinerende museum.

Tegen 17.00 uur eindigt de Muzikale City Tour.

Kosten

De prijs voor deze ervaring is de introductieprijs van € 27,50 p.p. inclusief het welkomstdrankje met lekkers, de rondleiding door muziekstad Tilburg, een gids en toegang tot het Kessels Museum.

Wil je erbij zijn? Reserveer je plekje voor een onvergetelijke dag vol muziek en cultuur! Mail naar saskia@verrassendtilburgenmeer.nl voor reserveringen of meer informatie.

 

Publicatiedatum: dinsdag 4 juni 2024

Meer nieuws

Originele Van Gorp-viool naar Kessels Museum

Originele Van Gorp-viool naar Kessels Museum

Het Kessels Museum heeft muziekinstrumenten van veel Tilburgse instrumentenbouwers in de collectie, maar een viool van Jan van Gorp ontbrak. Jan van Gorp( 1885-1955) stond bekend als de neuriënde vioolbouwer. Hij werkte sinds 1899, toen was hij veertien, voor de...

Lees meer
Geert van Nunen ontvangt Kessels Kornuit 2023

Geert van Nunen ontvangt Kessels Kornuit 2023

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst werd als blijk van waardering voor zijn ongekende toewijding en inzet voor het Kessels Museum de Kessels Kornuit 2023 uitgereikt aan Geert van Nunen. Het was een speciale ceremonie en natuurlijk heel verrassend; in...

Lees meer
Kessels Museum open voor Vrijwilligerssafari!

Kessels Museum open voor Vrijwilligerssafari!

21 September neemt ook het Kessels Museum deel aan dé open dag van vrijwilligersorganisaties “Vrijwilligerssafari”, georganiseerd door vrijwilligers.tilburg.nl. Speciaal voor geïnteresseerden zijn we open om hen te informeren over het werk dat je hier kan doen. Het...

Lees meer