Onlangs is het Kessels Museum geopend op onze nieuwe locatie aan de Stationsstraat in Tilburg met een fantastische moderne opstelling dat een bezoek uitdagend maakt. Met een grote historisch achtergrond blikt het museum vooruit. Bijzonder is het onderdeel KidsMuziekLab, met een speurtocht voor de kinderen, waar zij allerlei instrumenten kunnen uitproberen én met workshops om een eigen instrumentje te maken.

Vanwege langere openingstijden is het museum op zoek naar gastvrouwen/-heren, voor ontvangst en kassa, én technische mensen die onze bezoekers meer kunnen gaan vertellen over de muziekinstrumenten die in het verleden door Kessels zijn gebouwd. Dit om de groep vrijwilligers uit te breiden.

Spreekt dit je aan en wil jij onderdeel gaan uit maken van deze groep? Wil jij opgeleid worden om bezoekers van alles te vertellen? Of heb jij die technische vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou.

Stuur een mail met je gegevens naar info@kesselsmuseum.nl voor meer informatie en toelichting op de diverse mogelijkheden. Dan neemt Joop van de Meulenreek, bestuurslid Kessels Museum, z.s.m. contact met je op.

 

zaterdag 9 juli 2022 | Nieuws

Wil jij onze bezoekers graag alles vertellen over de door Kessels gemaakte instrumenten zoals deze blaasinstrumenten?