Het Kessels Museum is op dinsdag 21 maart vanaf 10.00 uur open voor de Happy Bachdag. Je kunt dan ook hier gaan genieten van diverse intieme concertjes. Deze vinden plaats op de tweede verdieping waar diverse piano’s zijn opgesteld en waar zich het KidsMuziekLab bevindt.

10.30 – 11.00 uur
Concert van Odette Kolen-Van de Korput. Zij laat je het verschil horen tussen traverso, Kessels fluit en dwarsfluit. Zij heeft door de jaren heen een breed repertoire opgebouwd in diverse samenstellingen en projecten. Daarnaast is zij muziekcoach; vanuit gevoel bezig zijn, zonder het grootste muzikale talent te hoeven zijn, want muziek maken kan iedereen! Daarnaast kan kindercoaching met muziek gecombineerd worden met holistische/energetische coaching.

11.30 – 12.00 uur
Concert van Odette Kolen-Van de Korput

12.30 – 13.00 uur
Uitvoering van orgelstukken met klarinet door Ruud Bouman en Fons Mommers: piano quatre-mains en Paul Hoogenboom: klarinet

14.00 uur
Afhankelijk van de drukte op diverse locatie in de stad speelt de pianoklas van Fontys AMPA rond deze tijd ook op de tweede verdieping.

14.00 – 18.00 uur
Dweilende muzikanten van Sounding Bodies door de stad en doen op diverse tijden ook het museum aan. Zij spelen dan in de ontvangst-ruimte.

vrijdag 17 maart 2023 | Nieuws

Happy Bachdag pictogram van TilburgsAns